Вратарят на Левски Николай Михайлов е на мнение, че “сините могат да

...
Вратарят на Левски Николай Михайлов е на мнение, че “сините могат да
Коментари Харесай

Ники Михайлов: Можем да се борим за титлата и Купата

Вратарят на Левски Николай Михайлов е на мнение, че “сините ” могат да се борят за купата на България. Опитният състезател съобщи след мача с Пирин, че се надява да играе по-често, с цел да бъде на равнище, когато се постанова.

“Чувствам се добре. Искам да благодаря на почитателите за топлото посрещане. Хубаво е, че резервирах суха мрежа, а напред момчетата свършиха работата си. През първото полувреме не играхме добре. Не го чаках, само че успяхме да се оправим. Отбелязахме два гола, а можеше да отбележим и повече. С този тим - тази сплав можем да се борим за първенец и за купата. Борим се на два фронта и благодарение на почитателите, ще имаме доста мотиви за тъждество ”, сподели Михайлов.

“Пламен Андреев ми е като дребен брат. Политиката на клуба е да се постановат млади играчи. Надявам се, че ще имам повече шансове, с цел да бъда в кондиция, когато се постанова да оказвам помощ. Шест месеца без мач е много време. Липсва ми да играя, няма какво да си изкривявам душата. Надявам се да имам повече срещи. Аз доста добре знам къде е моята позиция и споделям, че желая да играя повече, с цел да мога да се държа във форма. Чувствам се добре и благодаря на треньорите и на почитателите. Доволен съм от работата ни, имам още контракт с Левски, още съм на 35 години, не съм на 40 ”.

“Най-добрият български състезател Кирил Десподов е единственият състезател, който към този момент играе в гранд на Балканите. Нашето потомство играхме в групи на Шампионска лига и отново не успяхме да реализираме нищо. Нещата би трябвало да се подобрят, само че ние би трябвало да ги поддържаме ”, сподели Михайлов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР